Duur: 1 uur

Bootstrap jouw startup!

Spreker: Kenny Rotthier

Prijs: Gratis 

In deze workshop leer je hoe je jouw startup snel kan transformeren naar een succesvol bedrijf zonder de inbreng van investeerders.

Over deze workshop

Wanneer je in 2022 met een goed idee de ondernemerswereld instapt zal je vast aangeraden worden om op zoek te gaan naar kapitaal om jouw startup te funden. Van ontmoetingen met business angels, pitchen op een crowdfunding platform tot het onderzoeken van talrijke financieringsmogelijkheden. 

Vroege kapitaalrondes kunnen er zeker voor zorgen dat je het bedrijf sneller en efficiënter kan schalen, maar indien het succes van jouw idee nog niet is bewezen zullen investeerders vaak een groot deel van jouw aandelen (en dus ook controle) in beslag nemen in ruil voor kapitaal en ervaring. Begrijpelijk, het is dan ook een investering met een hoog risico voor hen.

Om die reden geeft Kenny Rotthier (oprichter van het succesvolle vastgoedplatform Immoversity) zijn kijk in zijn ondernemersreis waar hij met een zeer beperkt budget zijn onderneming heeft kunnen schalen tot een 1 van de bekendste marktspelers in de vastgoedsector.  

In deze workshop leert Kenny hoe je jouw startup kan bootstrappen of m.a.w. hoe je jouw bedrijf opstart met eigen middelen en het succesvol maakt op eigen krachten zonder de hulp van externe investeerders en/of financieringen. 

Hij leert je in 3 fases de do's & don'ts van het bootstrappen van jouw onderneming. Kortom hoe je met een beperkt aantal kosten jouw bedrijf snel kan omzetten tot een succes zonder de controle ervan te verliezen.

Je zal leren over goalsetting, mentoring, sales, technologie, budgetteren en zoveel meer. Alles wat je moet weten om meteen jouw idee om te zetten in een bewezen product of dienst.

En vergeet niet dat jouw bedrijf in een volgende fase makkelijker investeringen zal kunnen ophalen als je een 'proof of concept' bezit waardoor het risico voor de investeerder kleiner wordt en je dus ook de meerderheid van de controle (en aandelen) zal kunnen behouden.

Programma

  • Een low cost model opzetten
  • Technologie en tools die je kan gebruiken
  • De juiste mentor(s) vinden
  • Alternatieve vormen van investering

De spreker

Kenny Rotthier

Oprichter van Immoversity & Mentorr

Datum

Woensdag, 20/07/2022

10:00 - 11:00

Locatie

Virtuele Sessie

Andere events

20/07/2022

Success message!
Warning message!
Error message!